På Svenska

Hej och Välkommen…

Jag heter Daniel Roquéo och jag är en Andlig Livscoach  som sedan 2017 haft förmånen att få guida och vägleda individer, entreprenörer och företagsledare från runt om i världen längs, vad jag kallar, Vägen till Frihet.

Det betyder att jag hjälper människor att förändra sina liv och verksamheter genom att förändra sitt sätt att se på sig själva och på Livet.

Och som en av Universums mest grundläggande principer anger, när vi förändras på insidan, börjar allt förändras på utsidan.

Detta är Vägen till Frihet och jag välkomnar dig hit.

Andlig Livscoachning

Andlig livscoaching utgår från grunden att vi alla inneboende inom oss har allt vi behöver för att skapa våra liv som vi önskar dom. 

Medvetandet kommer alltid före formen (Consciousness always precedes form), vilket betyder att när vi börjar förändra vårt sätt att se på oss själva och på livet börjar alla aspekter av våra liv att förändras.

Med andra ord handlar andlig livscoaching i första hand inte om att vi försöker manipulera eller förändra våra yttre omständigheter för att de ska bli som vi vill att de ska vara. istället handlar coachingen om att vi riktar vår uppmärksamhet inåt och tittar på hur vi kan hitta nya sätt att förhålla oss till oss själva och livet.

Och när vi gör denna inre förändring, börjar våra yttre omständigheter att förändras i samklang med det inre.

Min uppgift som andlig livscoach är att kärleksfullt och intuitivt genom frågor och olika verktyg varsamt leda dig längs med Vägen till Frihet – friheten att låta ljus, glädje, kärlek, frid, harmoni och överflöd strömma in i ditt liv.

Alltid en ständigt expanderande ström och oberonde av dina yttre omständigheter och upplevelser.

Läs Mer

The Path to Freedom Audio Collection 

The Path to Freedom Ultimate Collection är en samling av alla mina föreläsningar, live event, podd avsnitt, meditationer och kurser. Samlingen innehåller dessutom inlästa böcker och texter samt kraftfulla övningar och processer.

Allt för att stötta och stödja dig längs Vägen till Frihet

För tillfället innehåller samlingen över 380 olika spår, i 19 olika kategorier och har en speltid på över 170 timmar.

Samlingen är perfekt för dig som vill gå djupare in i vad det innebär att vandra längs Vägen till Frihet, och uppleva mer frid, harmoni, glädje och överflöd, men även för dig som önskar fördjupa dina kunskaper i Universums andliga principer och mana fram allt det goda du önskar (och mer) med en ständigt ökande lätthet.

Eftersom samlingen finns tillgänglig både online och via en app har du möjligheten att lyssna vart du än befinner dig och när du vill. 

Varje vecka lägger jag till nytt innehåll vilket betyder att The Path to Freedom Ultimate Collection kommer kunna vara dig till både glädje och nytta så länge du vill.

Starta din prenumeration nu
freedom collection

Möt mig på Insight Timer

Insight Timer är en av världens mest populära meditationsappar med över 17 miljoner användare.

Förutom att jag regelbundet lägger upp nya ljudspår i syfte att stärka och inspirera längs Vägen till Frihet, har jag varje onsdag ett populärt live-event som kallas “The Path to Freedom“. 

Syftet med dessa är att vi gemensamt ska utforska hur vi kan låta mer frihet, glädje och harmoni flöda in i våra liv, samt hur vi kan röra oss i enlighet med de andliga lagar som styr vår tillvaro och därmed mana fram allt det goda vi önskar, med allt ökande lätthet.

Du är varmt välkommen att vara med och delta.

Möt mig på Insight Timer
Insight Timer
Open chat
How may be of service to you today?
Blessings 💜
Drop me a line and let me know how I may be of service to you today.