Rogsta 3, 611 97 Stigtomta, Sweden
+46 (0)736 16 37 70
daniel@roqueo.com

Mig

Helping you inspire, empower, and uplift the world

Hur kan jag hjälpa?

Hej 🙂

Mitt namn är Daniel Roquéo och jag är en frilansande content writer (freelance writer) såväl som grundaren av The Love & Light Store.

Under många år har skrivandet varit en stor del av mitt liv vilket lett till att jag har kultiverat och förfinat min förmåga att fånga den inneboende kraften och styrkan i det skrivna ordet.

Jag erbjuder mina tjänster till individer, entreprenörer och företag, som även de vill använda sig av den kraft och styrka det skrivna ordet erjuder.  Och som vill använda denna för att röra och beröra, inspirera och stärka andra människor.

Med andra ord, om du vill att jag ska jobba för dig, behöver intentionen att göra världen en bättre plats för alla invånare, vara grunden för det du gör.

Om det är så, skulle jag älska att få jobba tillsammans med dig. ❤️

Kontakta mig

Jag hjälper er att synas på nätet

De flesta företag vill synas på internet. För att lyckas med det krävs dock ett aktivt arbete med sin hemsida.

Sökordsoptimering handlar i grund och botten om två saker: att användarna gillar din sida, och att Google gillar din sida. Google, vars uttalade uppgift är att göra internet mer användarvänligt och lättnavigerat – gillar din sida om den är användarvänligt. Det vill säga om det är väl anpassad för besökare.

Ett av de kriterier Google ställer för att topranka en sida i sina sökningar, är att sidan regelbundet uppdateras. Detta är är anledningen till att så många hemsidor har bloggar som regelbundet uppdateras.

Dessa behöver dessutom sökmotoroptimeras (SEO), vilket innebär att de behöver skrivas utifrån vilka sökord sidan vill rankas för. Utöver detta behöver de även skrivas på ett sätt som gör dem överskådliga och lättlästa.

För många företagare är det dock en stor utmaning att hinna med att både driva sitt företag och att samtidigt blogga eller uppdatera sin hemsida. Det är här jag kommer in.

Jag hjälper er med att
– Skriva  inspirerande och engagerande blogg (på minst 300 ord, vilket är en av de parametrar Google har satt upp). Alla inlägg skrivs med er unika röst och ton och anpassas för bästa upplevelse för de som läser.
– Jag tar fram unika och i ögonfallande rubriker.
– Jag sökordsoptimerar allt innehåll utifrån de nyckelord ni vill rankas för.
– Jag förstärker budskapet med noga utvalda bilder.
– Vid överenskommelse laddar jag upp allt till ert CMS och publicerar direkt på er hemsida.
– Dessutom publicerar jag alla inlägg på min egen hemsida och sociala media kanaler (backlinks).

Förutom att öka era chanser till att få en högre ranking hos Google, ger ett aktivt bloggande människor en större inblick i er vardag och vad ni har att erbjuda. Det hjälper till att bygga förtroende, vilket i sin tur ökar sannolikheten för att ni ska få nya kunder samt att gamla kunder regelbundet återvänder.

Jag gör detta så att ni kan koncentrera er på att göra det ni gör bäst. Ni får göra det ni gör bäst, jag får göra det jag gör bäst.

Kontakta mig nu för mer information

Kontakta mig